Groothandel in hernieuwbare energie

Uitbreiding productgarantie Panasonic

Panasonic zal een aanzienlijk grotere kwaliteitszorg bieden aan Europese klanten met een nieuwe productgarantie van 25 jaar voor de zonnepanelen uit zijn HIT®-portfolio.

Dit nieuws betekent dat de vorige, 15-jarige productgarantie van Panasonic een upgrade krijgt van 10 jaar die van toepassing is op alle HIT®-panelen die vanaf 2017 geïnstalleerd worden. Als onderdeel van de garantieverlenging introduceert Panasonic ook een online procedure om klanten te registreren. Zo kan Panasonic klanten een gepersonaliseerd garantiecertificaat bieden voor hun specifieke installatie en de kenmerken van hun zonne-energiesysteem.

Panasonic voert deze verlenging in tijdens het jaar waarin het een mijlpaal bereikt: de 20-jarige productie van zijn HIT®-zonnepaneel. Sinds de lancering van de hoogwaardige reeks zonnepanelen heeft het bedrijf wereldwijd meer dan 1 miljard cellen en 18 miljoen modules geleverd. Hiermee schonk Panasonic schone, betaalbare zonne-energie aan consumenten, bedrijven en instellingen over de hele wereld.

Klik op onderstaande afbeelding om uw pv-systeem te registeren bij Panasonic!

Registreer uw pv-systeem hier!
  • Zonne-energie

    De zon is er voor ieder van ons. Ongelimiteerde gratis energie: ook iets voor u?!

  • Warmtepompen

    De aarde is een onuitputtelijke bron van energie. Met een warmtepomp kunnen we gratis warmte uit de bodem, het water of de lucht halen om onze woning en ons sanitair water te verwarmen. En tegelijk investeren we in de energie van de toekomst.

  • Energie opslag

    Wanneer u energie over heeft kan u deze opslaan en gebruiken wanneer u deze nodig heeft. Sla uw overtollige energie op in batterijen of warm water!