Europa

PV-zonne-energie wordt gezien als een volwaardige bijdrage voor het toekomstige pakket dat voor elektrische energie zal instaan. PV-toepassingen spreken toch m├ę├ęr tot de verbeelding daar hier direct elektriciteit wordt geproduceerd.

Hier ligt ook een wereld-omvattende industrie en research aan de basis waar Europa, met uitzondering van Duitsland, de trein niet gemist heeft maar er toch rijkelijk laat is opgesprongen. Japan & China produceren op vandaag 50% van alle zonnepanelen maar Europa, voornamelijk Duitsland, staat nu al in voor zoÔÇÖn 25% van de productie. In Duitsland┬ágaat men er trouwens van uit dat zonne-energie tegen het einde van deze eeuw belangrijker zal zijn dan kernenergie en fossiele brandstoffen.

Zonnestroom kan volledig concurreren met marktprijzen van conventioneel opgewekte elektriciteit. Europa staat niet stil en investeert meer en meer in zonne-energie!

De exponenti├źle groei van PV-installaties in Europa is aan een doorgedreven subsidie-politiek toe te schrijven.

Dus op naar een ÔÇťgroenerÔÇŁ Europa en een leefbaarder en gezonder Belgi├ź!

Instralingskaart Europa
  • G├╝ne┼č enerjisi

    Gune┼č hepimiz için vard─▒r. Limitsiz bedava enerji: sizin için de mi öyle?!

  • Is─▒ pompalar─▒

    Yeryüzü, bitmeyen bir enerji kayna─Ł─▒d─▒r. Is─▒ pompas─▒yla topraktan, sudan veya havadan bedava enerji ç─▒kartabilir ve evimizi, kulland─▒─Ł─▒m─▒z suyu ─▒s─▒tabiliriz. Ayn─▒ zamanda gelecekteki enerji için de yat─▒r─▒m yapm─▒

  • Enerji depolamas─▒

    E─Łer enerji fazlan─▒z varsa bunu depolayabilir ve ihtiyac─▒n─▒z oldu─Łu zaman kullanabilirsiniz! Fazla enerjinizi pillere veya s─▒cak suya depolay─▒n─▒z!