Zonne-energie

Ongelimiteerde energie!

Niemand kan er nog omheen: ons klimaat verandert, de huidige energieconsumptie eist zijn tol, onze energiefactuur wordt steeds maar hoger en de CO2-uitstoten stijgen elk jaar.

Het is hoog tijd voor natuurvriendelijke, gezonde en duurzame alternatieven! Het welzijn van onze blauwe planeet belangt ons immers allemaal aan. Onze aarde wordt alsmaar warmer en wij dragen met z’n allen de verantwoordelijkheid voor de wereld van morgen.

Iedereen kan zijn steentje bijdragen tot milieuvriendelijke oplossingen. De schaarste van de conventionele energiebronnen dwingt ons dan ook uit te zien naar alternatieven. De voorraad fossiele brandstoffen is niet onuitputtelijk en het gebruik ervan moet drastisch gelimiteerd worden.

Een rationeler energieverbruik dringt zich op: Zonne-energie is een volwaardige oplossing voor wie in de toekomst zijn levensstandaard wil verbeteren of optimaliseren want de “zon” is er voor ieder van ons.

Geef het goede voorbeeld!

Zonnestroom is geruisloos, milieuvriendelijk, onuitputtelijk, een krachtige bron van energie dus dé duurzame energiebron bij uitstek!

Samen met u willen wij onze kinderen en kleinkinderen een wereld bieden waarin er in hun energiebehoeften wordt voorzien zonder zorgen en zonder extra milieubelasting. Wij hebben goede hoop...

  • Güneş enerjisi

    Guneş hepimiz için vardır. Limitsiz bedava enerji: sizin için de mi öyle?!

  • Isı pompaları

    Yeryüzü, bitmeyen bir enerji kaynaĝıdır. Isı pompasıyla topraktan, sudan veya havadan bedava enerji çıkartabilir ve evimizi, kullandıĝımız suyu ısıtabiliriz. Aynı zamanda gelecekteki enerji için de yatırım yapmı

  • Enerji depolaması

    Eĝer enerji fazlanız varsa bunu depolayabilir ve ihtiyacınız olduĝu zaman kullanabilirsiniz! Fazla enerjinizi pillere veya sıcak suya depolayınız!